Спливли шокуючі подробиці побиття дитини завідуючою дитсадка на Київщині

5-річному хлопчику Денису, якого завідувачка дитячого садка №9 у Ворзелі на Київщині кинула обличчям на підлогу, нанесена важка психологічна травма.

Про це "Обозревателю" розповіла мама дитини, яка навчається в одній групі з потерпілим хлопчиком, Олена Бутивщенко, передають Патріоти України.

"У дитини психологічна травма. Була свідком того, як хлопчик боявся заходити на територію садочка. А завідуюча навіть не вибачилася. Після інциденту батьки прийшли до неї за поясненнями. Ключова її фраза: "А як ви доведете?" Ми хочемо не тільки домогтися її відсторонення. Я вважаю, повинна бути кримінальна відповідальність", - зазначила Бутивщенко.

За її словами, постраждалий хлопчик абсолютно неагресивний.

"Це сталося під час дитячого ранку. Денис поводився абсолютно адекватно. Він неагресивна дитина. Єдине, він міг відмовлятися читати віршики або співати пісні. Ну не всі діти в п'ять років можуть бути артистами. Педагоги дошкільного закладу повинні були б це знати. Але завідуюча раптово схопила Дениса, витягла його з актової зали і віднесла у спальню, де нікого не було", - розповіла Бутивщенко.

Вона підкреслила, що в актовій залі чулися плач і крики дитини.

"Коли вихователька зайшла в спальню, то побачила, що дитина лежить і тримається за щоку. Вихователька забрала Дениса. Коли мама хлопчика прийшла забирати його з садка, то побачила велике садно на його щоці. Вона з'ясувала, що трапилося, і поїхала знімати побої в поліцію", - підсумувала Бутивщенко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...