Спочатку мусить виконати все, що обіцяв киянам: Кличко зазбирався у президенти України (відео)

За словами Кличка, кожен має політичні амбіції, але «на жаль, тут не виходить так швидко, як у спорті».

Віталій Кличко

Київський міський голова Віталій Кличко зізнався, що подумує з приводу участі в майбутніх президентських виборів, але спочатку зобов'язаний виконати все, що обіцяв киянам. Про це мер української столиці розповів ввечері в п'ятницю в Берліні на панельній дискусії «Україна: в полоні кризи?», передають Патріоти України з посиланням на «Укрінформ».

«Ви говорите про президентські вибори в наступному році... Я думаю. Але я б хотів довести до кінця все, що обіцяв», - сказав міський голова.

Кличко вважає, що люди будуть говорити, що він обіцяв дуже багато, а потім сказав: мені дуже шкода, але нові вибори, і хтось інший повинен виконати мої обіцянки, а я маю свої персональні перспективи реалізувати на іншому місці... «У мене в житті є принцип: я повинен тримати слово і виконувати його до кінця», - заявив мер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...