Спортсмен, підозрюваний у вбивстві АТОвця, "отримав" 12 куль

Убитий в ніч на 30 червня в Святошинському районі Києва Артур Бірюк виявився підозрюваним у вбивстві АТОшніка Артема Приходька.

Артур Бірюк

Про це "Обозревателю" повідомили джерела в столичній поліції, передають Патріоти України.

"Перед вбивством з Бірюком проводили слідчі дії в ГПУ на Петлюри до пізнього вечора. Також, о 23:05 працівники Святошинського управління поліції перевірили дотримання Бірюком умов домашнього арешту, побачили його біля будинку і нібито завели в квартиру, після чого поїхали", - повідомили у поліції.

Всього в Бірюка було випущено 12 куль, а на місці вбивства знайдено 9 гільз калібру 9 мм Luger.

У вересні 2015 роки разом зі своїми друзями влаштував бійку з демобілізованімі бійцями АТО, в якій і загинув Приходько.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 2 місяці, але пізніше Бірюка відпустили, змінивши запобіжний захід на не пов'язану з арештом, оскільки йому ставили хуліганство, а не навмисне вбивство. Тому Бірюк останнім часом перебував під домашнім арештом і на ньому був електронний браслет.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...