Спостерігачі ОБСЄ зафіксували важке озброєння армії РФ на Донбасі

Бойовики традиційно розміщують важке озброєння та військову техніку збройних формувань Російської Федерації з порушенням встановлених ліній відведення.

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували шість "Гвоздик" біля окупованого Мирного. Про це йдеться у повідомленні штабу ООС у Facebook, передають Патріоти України.

Цього разу спостерігачі ОБСЄ зафіксували шість самохідних гаубиць "Гвоздика" поблизу окупованого Мирного.

"З боку російсько-окупаційних військ продовжуються факти відсутності в місцях постійного зберігання важкого озброєння за межами відповідних ліній відведення в непідконтрольному владі України районі Луганської області", – йдеться у повідомленні.

У штабі зазначають, що окупаційна адміністрація і збройні формування Росії вкотре демонструють небажання дотримуватись мінських домовленостей. Російсько-окупаційні війська вкотре наражають на небезпеку мирне населення в окупованих ними населених пунктах.

Спостерігачі постійно фіксують важке озброєння на окупованих територіях. Серед останніх доказів – танки неподалік селища Лобачеве, "Гради" поблизу Хрустального та гаубиці "Жаби" біля Мирного. Також проросійські бойовики із порушенням лінії відведення важкого озброєння розмістили в окупованому Донецьку зенітно-ракетний комплекс "Стріла".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...