Справа Манафорта: З'явилися нові подробиці про російський слід в команді Трампа

Манафорт почав працювати на російську сторону ще в 2004 році.
Олег Дерипаска и Пол Манафорт

"Колишній глава передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт не тільки працював політичним консультантом російської сторони довше, ніж заявляв до цього, але і був пов'язаний з Олегом Дерипаскою", - пише видання The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Видання відзначає, що співпраця Дерипаски з Манафортом відбувалася по Україні, Грузії та Чорногорії.

"Манафорт почав працювати на російську сторону ще в 2004 році. Це тривало до 2015 року, а в наступному році він очолив передвиборний штаб Дональда Трампа", - пише видання.

Раніше в Конгресі США, який розслідує спроби Росії вплинути на президентські вибори в країні, відмовилися надати Олегу Дерипасці імунітет в обмін на його свідчення.

Сам бізнесмен заперечує наявність фінансових зв'язків з Манафортом. Сам він каже, що багато років тому розірвав відносини з Полом Манафортом і з ним немає ніяких контактів.

Манафорт тривалий час обслуговував Кремль, Віктора Януковича, Партію регіонів і Опозиційний блок. За даними деяких американських ЗМІ, всього від цих замовників політтехнолог міг отримати $ 80-100 млн винагороди.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...