Справа прикордонника Сергія Колмогорова: Матіос жорстко образив жінку - послав до лікаря та під кулі

Коментуючи слова журналістки щодо справи українського прикордонника Сергія Колмогорова, головний військовий прокурор Анатолій Матіос назвав жінку шизофренічкою.

Про це він заявив, коментуючи пост Ольги Лень у Facebook, передають Патріоти України.

«У військової прокуратури шизофренія. Вони намагаються посадити прикордонника Сергія Колмогорова за те, що він виконав службовий статут і стріляв у порушників», – зазначила вона.

У відповідь на це Матіос запевнив журналістку, що їй необхідно звернутися до міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

«Ольга – вам напевно до Уляни Супрун з приводу лікування самій терміново потрібно було б сходити, або переміститися в часі в салон того авто, яке розстріляв Колмогоров. І до речі там не було ніяких блок постів, відповідно вимоги Статуту караульної служби на нього не поширюються. Бог вашій шизофренії суддя», – зазначив він.

У той же час користувачі мережі закликали головного військового прокурора «пам’ятати про честь».

«Анатолій, майте честь офіцера, якщо вже про честь чоловіка ви не дбаєте при публічному спілкуванні з жінкою. Захищайтеся гідно», – сказав Микола Ревук.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...