Справа Рубана: Нардеп Савченко висунула СБУ свої умови

Позафракційний народний депутат Надія Савченко заявила, що не отримувала повістку про виклик на допит в СБУ у справі Володимира Рубана, пообіцявши прибути на допит у разі особистого оповіщення.

Надія Савченко у Страсбурзі

Нардеп опублікувала в Facebook копію листа главі спецслужби Василю Грицаку, де заявила, що з 12 по 16 березня перебуває з робочою поїздкою в Європарламенті в Страсбурзі, передають Патріоти України.

За словами Савченко, офіційної повістки про виклик на допит вона особисто не отримувала, а засоби масової інформації "не є офіційним і надійним джерелом оповіщення".

"У разі наявності наміру проведення з моєю участю слідчих дій, прошу передати мені наручно виклик на допит як свідка в Службу безпеки України, після чого в установлений законом України триденний термін я прибуду на допит у СБУ", - написала вона.

Савченко наголосила, що про свою поїздку вона офіційно поінформувала перший відділ апарату Верховної Ради, і що СБУ нібито точно було відомо про її відрядження.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...