Справа Скрипалів: Посол Росії насмішив заявою стосовно "спалених" ГРУшників

У мережі висміяли заяву посла РФ в Лондоні Олександра Яковенка з приводу інтерв'ю російських ГРУшників Олександра Мішкіна ( "Петрова") і Анатолія Чепіги ( "Бошірова"), в якому вони висловилися про причетність до отруєння Скрипалів.

Посол РФ в Великобританії Олександр Яковенко

Дипломат заявив, що Москва встановила особи ГРУшників і не бачить підстав сумніватися в відомостях, які вони надали, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Офіційних звинувачень їм не було пред'явлено, бо вони не порушували російське законодавство. По-друге, не було ніякого офіційного запиту про розслідування цього питання з боку британського уряду. Ми встановили особи цих людей, у нас немає підстав їм не довіряти", - сказав Яковенко.

"За дурнів всіх тримаєте?)) Просто покажіть Бошірова і Чепігу разом за одним столом", "ТАСС уповноважений заявити, достеменно встановлено, що гі*но є шоколадом. Замовлень на шоколад від влади Великобританії поки не надходило. Чому?", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...