Справи кримські: Клімкін поставив ультиматум Путіну

Вибори президента РФ у диппредставництві на території України у разі їх проведення в окупованому Криму неможливі, заявляє МЗС України у ноті МЗС РФ.

Павло Клімкін

"Послали ноту МЗС РФ: 1. Рішучий протест проти виборів президента РФ на території окупованого Криму. 2. Застерегли від спроб організувати вибори на території окупованого Донбасу. 3. Відзначили, що не може бути ніяких виборів у диппредставництві РФ на території України без повного виконання перших 2 умов", – написав глава МЗС України Павло Клімкін у своєму акаунті в Twitter, передають Патріоти України.

При цьому він додав, що українська сторона буде працювати над тим, щоб всі причетні до організації виборів президента РФ в Криму потрапили під санкції. "Будемо працювати над тим, щоб всі залучені до виборів президента РФ на території окупованого Криму потрапили під відповідні санкції", – написав Клімкін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...