Справи труба: Лещенко не пожалів чорної фарби для новообраного голови Держбюро розслідувань

На думку нардепа, Труба не був серед можливих фаворитів, і його призначення відбулося виключно для прикриття першого заступника.
"Главу Державного бюро розслідувань Романа Трубу призначили для прикриття свого першого заступника, колишнього главу департаменту економічних злочинів Генпрокуратури Ольги Варченко, яка буде прикривати можливі зловживання в цьому органі з метою досягнення владою своїх цілей", - таку думку в ефірі телеканалу ZIK висловив народний депутат від фракції БПП Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що у виборі керівників Державного бюро розслідувань проблемне питання щодо посади першого заступника. Ним стала особа, яка є процесуальним керівником в департаменті економічних злочинів Генеральної прокуратури", - зазначив Лещенко.

Даний департамент всі називають "департаментом Кононенка-Грановського", який створили за часів екс-генпрокурора Віктора Шокіна для виконання особливо важливих доручень президента Петра Порошенка.

За його словами, Труба не був серед можливих фаворитів, і його призначення відбулося виключно для прикриття першого заступника.

"З огляду на його досвід і статус, я бачу ризик в тому, що перший заступник буде реальним керівником, а пан Труба може бути тільки вітриною, яка буде прикривати можливе зловживання в цьому органі, з метою досягнення владою своїх цілей", - вважає нардеп.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...