Справити враження на кремлівських господарів: Названо ймовірну причину загострення на Донбасі (відео)

Різке загострення ситуації у зоні АТО може бути пов'язано з бажанням ватажків незаконних збройних формувань справити враження на своїх кремлівських кураторів.
Євген Дикий

Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив публіцист, екс-боєць "Айдару" Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Якщо десь якась група полізла і постріляла з калаша, то це ще може бути локальною самодіяльністю. Але коли мова йде про сплановану атаку, то це виключно під російським командуванням. До речі, це може бути пов'язано з тим, що зараз, наскільки відомо від розвідки, там перебуває інспекція з російського генштабу, яка, власне, перевіряє, куди вони поділи стільки грошей", - зазначив він.

За словами Дикого, таким чином бойовики могли спробувати збільшити своє фінансування зі сторони Росії.

"Тому не виключаю, що це могла бути банальна показуха. Спроба продемонструвати, а ми ж таки воюємо, ви нам тільки скажіть і дайте ще грошей, то ми завтра до Львова дійдемо. Захарченко час від часу таку фігню несе там", - наголосив блогер.

При цьому він додав, що остання заява ватажка "ДНР" була його експромтом.

"До речі, я не виключаю, що "Малоросія" - це може бути унікальний виняток, коли він дійсно бовкнув не погодивши це з кураторами. Судячи з того, що реакція була сповільненою і, що розумніший за нього Плотницький відразу від цього відхрестився. Ось тут дійсно може бути, що великий герой, який недавно начепив собі п'ятий орден поспіль, що він просто перебухав зайвий раз", - уклав ветеран АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...