Справжня козачка? - Невістка Ющенка розбурхала мережу відвертими фото

Олена любить покрасуватися в мережі. Незважаючи на це, Віктор Ющенко висловлюється про свою невістку дуже добре, називаючи її “козачкою”.​

Невістка екс-президента Віктора Ющенка знялася в сексуальній фотосесії. Олена Ющенко (Безугла) опублікувала знімки в купальнику в своєму Instagram. Вони зроблені дівчиною-фотографом в елітному селищі Конча-Заспа під Києвом, передають Патріоти України.

Олена – друга невістка третього президента України. За старшого сина політика уродженка Запоріжжя вийшла заміж у листопаді 2017 року. Для Андрія Ющенка це другий шлюб. З Лізою Єфросиніною він розлучився в 2012 році, в цьому союзі народилася дочка Варя.

Як помітили журналісти, Олена любить покрасуватися в мережі. Незважаючи на це, Віктор Ющенко висловлюється про свою невістку дуже добре, називаючи її “козачкою”.

“Невістка наша, наша красуня, мила, розумна, працьовита, як мурашка”, – нахвалював колишній президент свою невістку на одному зі світських заходів.

Олена на два роки старша за Андрія. Вона займається ресторанним бізнесом і благодійністю, а кілька років тому хотіла балотуватися в депутати міськради. У 2015 році Олена стала героїнею програми “Панночка – Селянка”.

“Олена Безугла з Києва займається організацією свят і благодійністю. Дівчина любить спорт, пише картини”, – так описували її в програмі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...