Справжня козачка? - Невістка Ющенка розбурхала мережу відвертими фото

Олена любить покрасуватися в мережі. Незважаючи на це, Віктор Ющенко висловлюється про свою невістку дуже добре, називаючи її “козачкою”.​

Невістка екс-президента Віктора Ющенка знялася в сексуальній фотосесії. Олена Ющенко (Безугла) опублікувала знімки в купальнику в своєму Instagram. Вони зроблені дівчиною-фотографом в елітному селищі Конча-Заспа під Києвом, передають Патріоти України.

Олена – друга невістка третього президента України. За старшого сина політика уродженка Запоріжжя вийшла заміж у листопаді 2017 року. Для Андрія Ющенка це другий шлюб. З Лізою Єфросиніною він розлучився в 2012 році, в цьому союзі народилася дочка Варя.

Як помітили журналісти, Олена любить покрасуватися в мережі. Незважаючи на це, Віктор Ющенко висловлюється про свою невістку дуже добре, називаючи її “козачкою”.

“Невістка наша, наша красуня, мила, розумна, працьовита, як мурашка”, – нахвалював колишній президент свою невістку на одному зі світських заходів.

Олена на два роки старша за Андрія. Вона займається ресторанним бізнесом і благодійністю, а кілька років тому хотіла балотуватися в депутати міськради. У 2015 році Олена стала героїнею програми “Панночка – Селянка”.

“Олена Безугла з Києва займається організацією свят і благодійністю. Дівчина любить спорт, пише картини”, – так описували її в програмі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...