Справжній богатир: У мережі показали найбільшого новонародженого в Україні (фото, відео)

У Запорізькій області в селі Запорожець народився хлопчик вагою 7,09 кг.

Як повідомляє Gazeta.ua, на останньому місяці вагітності породілля Наталя Дядько відчувала дискомфорт. Лікарі думали, що у неї багатоводдя, передають Патріоти України.

Коли малюк Микола народився, стало зрозуміло, що вся справа у вазі богатиря. Тепер новонароджений хлопчик Миколай вважається найважчою дитиною України.

Сім'я вже виховує сім дочок. Старшій Діані - 13 років, молодшій Олесеві - 1 рік і 7 місяців. "У нас і раніше народжувалися діти з більшою вагою - понад 5 кілограмів. Найбільша - 6,45 кілограма. Син відчуває себе добре, здоровий. Апетит має хороший. Молоко смокче з обох грудей до кінця. Додатково даємо 60 грамів дитячої суміші", - розповідає Олексій.

"Микола дуже тихий. Дається взнаки, коли хоче їсти або грає. Дівчатка були крикливі. Нашій третій дочці Єві акушери дали прізвисько - генеральша. Така голосиста та постійно щось вимагала", - додає батько.

Пологи Наталії пройшли без ускладнень. Жінці зробили кесарів розтин. "Наталя відновлюється будинку. Лікарі сказали, що з такою вагою все пройшло на диво добре. Доглядати за дітьми допомагають мої батьки. Ні в родині дружини, ні в моїй не було таких відхилень. Тільки я в першому класі виглядав на третій, хоча народився зі середньою вагою - 3,5 кілограма", - пояснює Олексій.

"Наші доньки - найбільші у своїх класах. Привчаємо їх до спорту. Роблять вранці зарядку. Дві старші люблять вишивати. Посідали перші місця на місцевих конкурсах. Дівчатка допомагають у всьому - прибирають, їсти варять. На свята готували під керівництвом моєї матері", - розповідає глава сімейства.

Олексій і Наталя одружені 14 років. Чоловік працює ветеринаром. Наталя за професією кондитер. "Наступної дитини не плануємо. Щоб прогодувати сім'ю, тримаємо господарство - курей, качок і корову. Як багатодітній родині держава виплачує по 2400 гривень на місяць", - додає він.

До народження Миколи найбільшим немовлям в Україні був хлопчик із Мелітополя Запорізької області. Він народився в грудні 2012 року з вагою 6,5 кг.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...