"Спроба підключити до Поклонської будь-який інтелект закінчиться повним провалом": У Росії висміяли депутата "Няшу"

Російський публіцист Олександр Невзоров висміяв колишнього "прокурора" анексованого українського півострова Крим, депутата Держдуми РФ Наталію Поклонську.

Відповідна заява була зроблена в ефірі радіостанції "Ехо Москвы", коли Невзоров коментував заяву Поклонский бесіди з російським царем Миколою II, передають Патріоти України.

"Спроба підключати, наприклад, до Поклонської будь-який інтелект закінчиться повним провалом, що все перегорить, розсиплеться ... Драйвери будуть мироточити, по всьому світу у людей в руках поплавляться і розтріскаються iPhone. Вона переможе будь-який інтелект - хоч штучний, хоч природний - тому що, ось, днями дівчина повідомила, що вона днями розмовляла і мала секретну розмова з Миколою Кривавим ... Вона це підтвердила в ефірі, я це сам чув", - сказав він.

Публіцист зазначив, що це питання не варто розглядати з боку психіатричного аспекту.

"Звичайно, можна про це говорити в якихось клінічних термінах, але це буде гранично грубо і гранично некоректно. Справа в тому, що вся історія церкви складається саме з таких бесід, бесід з невидимими істотами, з духами, з тим, хто давно відійшов в повне небуття біологічної та фізичної суті", - заявив Невзоров.

"Ви повинні зрозуміти, що якщо вважати інтимні бесіди депутатки з розстріляним, там, або не розстріляним, а благополучно померлим в Аргентині самодержцем божевіллям, то все християнство треба маркувати як шизофренію. І навряд чи, до речі, Кирюша (голова РПЦ Гундяєв. - ред .) з цим погодиться. І звинувачення в божевіллі абсолютно несправедливе. Так всіх християн запишете просто в психи. Їм це потрібно було, їм належить чути голоси, їм належить бачити сяючі галюцинації. Це норма релігійності", - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...