Спроба рейдерського захоплення підприємства на Полтавщині: Стали відомі подробиці

Всього на місце привезли 150 тітушок, більшість яких з Запорізької та Дніпропетровської областей, кілька із Донецькими паспортами, та чоловік 10 десятників з Києва.

Про подробиці нічної спроби рейдерського захоплення агро-підприємства в Оржицькому районі Полтавської області розповів народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами тих із них, що пізніше були затримані співробітниками Національної поліції, їх найняли для вивезення зерна з Лубенського елеватору. Для цього на трасі Лубни Оржиця стояло більше 20 порожніх фур, готових до вивезення с/г продукції.

Під час оборони підприємства і села, місцевими мешканцями було заблоковано автомобіль організатора захоплення Mercedes 600 AMG та спущено на ньoму колеса.

Переляканий водій, на спущених колесах протаранив блокуючі його автівки, наїхав на співробітника поліції і втік, проте згодом автівку було виявлено за межами села та евакуйовано до Лубнів, додав парламентар.

Наразі 40 затриманих тітушок вже дають покази правоохоронцям. Селяни наводять лад, прибираючи сліди нічних незваних гостей. Завдяки спільним зусиллям місцевої громади та роботі правоохоронців план рейдерів провалися.

Оржицька районна рада сьогодні вже скликала позачергову сесію на якій одноголосно ухвалили рішення звернутись до Президента, Премєр-міністра, Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голови Полтавської ОДА щодо посилення боротьби з рейдерством.

Підтримую і вкотре наголошую на необхідності радикальної боротьби з рейдерством раковою пухлиною українського підприємництва, що підриває всю державну економіку, підсумував депутат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...