Спроба тет-а-тет біля пісюару не вдалась: Путіна, про всяк випадок, не пустили в туалет, поки там перебував Трамп - Ройтерс

Володимир Володимирович на світовій арені перетворюється на посміховисько. Настирливі й безуспішні спроби Кремля влаштувати особисте побачення Путіна з Трампом у В'єтнамі спровокували злі жарти преси та політичного бомонду.

Трамп встиг піти із зали делегацій АТЕС до того, як Путін настирливо спробував його наздогнати і поспілкуватися. Ніяких розмов не було, тому що говорити нема про що.

Один з журналістів Ройтерс навіть пожартував, що Путіна не пустили в туалет, поки там знаходився Трамп, про всяк випадок, - передають Патріоти України.

Президентам США і РФ, судячи з усього, так і не вдалося поспілкуватися на саміті АТЕС: американський лідер Дональд Трамп покинув залу прийому раніше його завершення, в той час як глава РФ Володимир Путін залишався там до кінця.

Раніше вони привітали один одного рукостисканням на церемонії спільного фотографування, а потім всі лідери попрямували до зали, де почався прийом від імені президента В'єтнаму. За даними ТАСС, за обіднім столом Путін виявився по ліву руку від в'єтнамського лідера, а по праву сів голова КНР Сі Цзіньпін. Трамп залишився в деякому віддаленні від Путіна, тому вони не змогли продовжити спілкування.

Напередодні Білий дім повідомив, що офіційних переговорів Дональда Трампа і Володимира Путіна у В'єтнамі не буде. У свою чергу прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков повідомив, що протокольні служби продовжують обговорювати можливість повноцінної зустрічі президентів Росії і США, але від «американських колег надходить суперечлива інформація». Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що в рамках саміту не запланована зустріч Путіна і Трампа, передає CNN.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...