"Сравнивать спорт со страшнейшей войной в истории человечества": Росіяни назвали Пєскова ідіотом

Зайвий раз переконуємося, що оточення Путіна у всьому вбачає війну. Ці хворі імперіалізмом люди воюють всюди і зі всіма.

Дмитро Пєсков

Спікер Кремля Дмитро Пєсков через своє порівняння перемоги збірної Росії з футболу над командою Іспанії з хронікою 9 травня 1945 року надзвичайно обурив росіян і, таким чином, потрапив у гучний скандал, передають Патріоти України.

Коментар прес-секретаря першої особи Росії після футбольного матчу викликав гнівну хвилю громадян РФ, які згодом звинуватили Пєскова в цинізмі, а більш того, пошкодували, що живуть в такій країні.

Так, відповідаючи на прохання журналіста російського видання «Р-Спорт» прокоментувати публікацію в газеті The Independent, заголовком якої є: «Росія не знала такого тріумфу з 1945 року», прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що те, що він побачив після перемоги Росії над Іспанією, дійсно нагадує день капітуляції фашистської Німеччини в Європі. Він сказав: «Наверняка, если посмотреть на улицы многих российских городов вчера после футбольного матча, в частности и столицы России, что я лично своими глазами видел, во многом это было сопоставимо с хроникой 9 мая 1945 года». Також він зазначив, що вчора був присутній на «Лужниках» під час матчу.

Що цікаво, користувачі інтернету, громадяни Російської Федерації, побачивши такий коментар Пєскова, залишилися обурені його словами. В результаті вони люто кинулися ображати спікера Кремля за цинічне порівняння в коментарях на одному з найпопулярніших російських спортивних сайтів. Так, вони писали: «Верх цинизма. И это пресс-секретарь первого лица государства. Ужас, в каком государстве мы живем»; «Когда уже эти идиоты перестанут сравнивать спорт со страшнейшей войной в истории человечества. Ну или когда их хотя бы начнут за это наказывать...»; «У усатого там совсем уже башню унесло?».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...