Срібний призер Олімпіади-2012 дав свій прогноз на поєдинок між Гільєрмо Рігондо і Василем Ломаченком

Поєдинок Рігондо - Ломаченко відбудеться в Сполучених Штатах 9 грудня.​
Денис Беринчик«Бій буде, напевно, 50 на 50. Я, звичайно, буду вболівати за Ломаченка, буду переживати за нього, буду сподіватися, що він виграє. Він віддав багато сил, але суперник не подарунок і цей бій не буде подарунком. Все може трапитися, адже це його величність бокс. Я думаю, що у команди Ломаченко не буде складнощів з вибором тактики», - зазначив срібний призер Олімпіаді-2012 Денис Беринчик, передають Патріоти України.

За його словами, Рігондо обов'язково буде дотримуватися власної тактики, але команда Ломаченка напевно поінформована про те, що може зробити кубинець, тому український боксер повинен «показати вищий клас».

На думку Беринчика, поєдинок може завершитися вже в самих перших раундах, якщо українець зможе потрапити по кубинцеві, але в той же час Беринчик не виключає, що поєдинок може розтягнутися і завершиться приблизно в десятому раунді нокаутом.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...