США і Європа мовчать: У Путіна розповіли, хто привітав його з перемогою на виборах

Лідери деяких держав почали вітати Володимира Путіна з перемогою на чергових виборах президента Росії.

Так, вітальну телеграму Путіну направив голова КНР Сі Цзіньпін, - передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.
Він відзначив високий рівень російсько-китайських відносин, назвавши їх прикладом міжнародних відносин нового типу». Сі Цзіньпін висловив готовність до їх подальшої співпраці з Росією.
Також Володимира Путіна привітав президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв. Він подзвонив президенту Росії по телефону.

Вітання надійшло і від президента Венесуели Ніколаса Мадуро. «Президент Боліваріанської республіки Венесуела Ніколас Мадуро Морос від імені венесуельського народу вітає президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна з його переобранням на цей пост на період 2018-2024 роки, а славний російський народ - з проявом патріотизму, високої громадянської самосвідомості і міцної прихильності до демократії в цей важливий і історичний день виборів», - йдеться в офіційному повідомленні.

Поздоровлення направив і лідер Куби Рауль Кастро. Посол Куби в Москві Херардо Пеньяльвер Порталь повідомив, що кубинський лідер назвав перемогу президента Росії переконливою.
У своєму привітанні президент Абхазії Рауль Хаджимба заявив, що результати виборів вказують на довіру росіян курсу Володимира Путіна.
Президент Республіки Сербської у складі Боснії і Герцеговини Мілорад Додік назвав Путіна «недоторканним політичним лідером російського народу» і «недоторканним політичним лідером всього вільного світу».
Привітання Путіну в зв'язку з перемогою також направили президент Сербії Олександр Вучич і глава уряду Ана Брнабіч. «Упевнений, що своїм винятковим талантом лідера з чітким уявленням і сильною волею, як і відповідальністю і прихильністю роботі, ви продовжите досягати успіхів у вирішенні всіх важливих для Росії питань і в здійсненні планів її подальшого всеосяжного розвитку», - заявив Вучич.

Глава Білорусі Олександр Лукашенко зазначив, що такий результат свідчить про «високу довіру і підтримку» росіянами взятого курсу «на сталий соціально-економічний розвиток країни, зміцнення її авторитету на міжнародній арені».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...