"США перегруповують сухопутні війська під війну з Росією", - Army Times

Раніше американські військові мали завдання протистояти терористам, але тепер потрібно готуватися до можливих сутичок з державами-суперникам.

Збройні сили США переформують одну Страйкер-бригаду в бронетанкову впродовж наступного року. А ще одну піхотну бригаду перекомплектують до Страйкер-бригади до 2020-го. Як повідомляє Army Times з посиланням на американських чиновників, впродовж 17 останніх років армія США боролася проти різних нерегулярних бойових груп. Однак, часи змінилися і тепер потрібно готуватися до можливого протистояння проти Росії чи Китаю, які мають у своїй військовій структурі великі формування механізованих бойових груп, передають Патріоти України.

Крім того, зросла потреба в бронетанкових бригадах, які повинні проходити ротації кожних 9 місяців у Кувейті і Німеччині, попри виконання інших завдань.

Перша бригадна бойова група першої бронетанкової дивізії у Форт Блісс, штат Техас, буде переформатована з Страйкер-бригади на бронетанкову в 2019 році. А Друга бригада четвертої піхотної дивізії у Форт-Карсон, штат Колорадо, буде переформатована з піхотної на Страйкер-бригаду на рік пізніше.

Страйкер-бригада – це механізована бойова одиниця армії США, сформована навколо восьмиколісних бронемашин Stryker.

Міністр армії США Марк Еспер сказав, що зміна структури «буде гарантувати, що Збройні сили залишаються найбільш потужною наземною бойовою силою у світі, здатною розгортати сили, битися і перемагати будь-якого ворога в будь-який час і будь-де». Ці зміни також зачеплять особовий склад, сказав заступник командира армії США Джозеф Андерсон. Деякі солдати залишаться на своїх постах, інші будуть переведені в нові бойові групи, а деякі пройдуть перекваліфікацію. На всі зміни американським військовим знадобиться від 18 до 24 місяців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...