США почали полювання за незаконними і засекреченими фінансовими потоками Путіна

У палаті представників конгресу Сполучених Штатів розробили законопроект про транспарентність щодо президента Росії Володимира Путіна.

Зокрема внесений до конгресу документ наказує американській розвідці зібрати дані про фінансові активи глави Кремля, йдеться на сайті демократки Вальдес Демінгс, яка розробляла відповідну законодавчу ініціативу, передають Патріоти України.

"Найкращий спосіб провести наступ на владу Путіна і його прихильників — почати полювання за незаконними і засекреченими фінансовими потоками, які підживлюють їхні операції. Настав час для удару у відповідь і захисту нашої демократії", — заявила Демінгс.

Член палати представників конгресу нагадала, що вже 26 росіян і три російські компанії були звинувачені США у втручанні в президентські вибори 2016 року. Однак, на її думку, чинна адміністрація доклала недостатньо зусиль для запобігання майбутніх атак.

"Путін і його політичні союзники прагнуть послабити демократії в усьому світі, зміцнюючи їхній політичний контроль неетичними способами. Я пишаюся тим, що є співавтором цього законопроекту, метою якого є висвітлення Путіна і його союзників такими, якими вони є: безчесні політичні діячі, які підривають демократію", — повідомила співавтор документа, республіканка Еліс Стефаник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...