"США повинні дати відсіч Росії, яка намагається нашкодити всім країнам", - Мадлен Олбрайт

Колишній держсекретар впевнена, що президент Росії Володимир Путін намагається повернути своїй країні колишню велич СРСР.
Мадлен Олбрайт

У суботу, 2 червня, колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт в інтерв'ю The Washington Post запропонувала поглянути на протистояння Сполучених Штатів та Радянського Союзу з іншого ракурсу, передають Патріоти України.

Вона заявила, що Вашингтону не слід хвалитися перемогою в холодній війні. «Я вважаю, що було помилкою з нашого боку говорити, що ми перемогли в холодній війні. Це вони програли в холодній війні. І різниця тут не тільки семантична. Комуністичну систему спіткала невдача», - зазначила Олбрайт.

І тепер, як вона вважає, президент Росії Володимир Путін намагається повернути своїй країні колишню велич. Для цього він прагне послабити позиції Америки в Європі. Олбрайт вважає, що «Путін дуже розумний, цілеспрямований, холодний». «Він добре розігрує партію зі слабкими картами на руках», - зазначила Олбрайт.
Колишній держсекретар впевнена, що російська влада «перевернула історію», щоб довести, ніби всі дії Вашингтона завжди були спрямовані проти Москви. Олбрайт робить наступний висновок - «США повинні намагатися дати відсіч Росії, яка намагається нашкодити всім цим країнам». Очевидно, що мова йде про США і країни ЄС. Проте, співпраця між Вашингтоном і Москвою в певних сферах необхідна, вважає вона.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...