"Стає звичкою": ЗМІ розповіли про загибель ще шістьох російських найманців у Сирії

У ніч на 23 травня в Сирії під час бою загинуло шестеро росіян: четверо військовослужбовців і двоє найманців із приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер".

Про це повідомила "Новая газета" із посиланням на власне джерело, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника газети, до госпіталю у Москві доправлено ще двох російських військових. Він зазначив, що в провінції Дейр-ез-Зор найманці "Вагнера" регулярно охороняють "асадівські нафтові вишки".

Видання "Чита.ру" написало, що 23 травня в Сирії вбили чотирьох російських військових із Забайкальського краю. Загинули офіцер і сержант, які служили у 200-й артилерійській бригаді, що дислокується в закритому селищі Горний. Їх ховали в закритих домовинах.

Дослідницька група Conflict Intelligence Team (CIT) повідомила у Facebook, що є інформація про загибель 23 травня в Сирії 25-річного російського військовослужбовця Кирила Поліщука. Чи має його загибель стосунок до інциденту з обстрілом бійців 200-ї бригади, невідомо.

27 травня в міноборони РФ повідомили про загибель чотирьох і поранення ще трьох російських військових у Сирії. За даними російського військового відомства, російські радники керували вогнем сирійської батареї. Про дату інциденту в міноборони РФ не повідомили.

За даними моніторингової групи, унаслідок нападу бойовиків ІДІЛ у Сирії загинули дев'ять російських бійців і 26 військових армії сирійського президента Башара Асада.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...