Стала відома причина катастрофи літака Ан-2 на авіашоу під Москвою

Пріоритетною версією катастрофи Ан-2 на авіашоу під Москвою, внаслідок якої загинули дві людини, є помилка пілотування.

Згідно з польотною документацією, у кабіні літака перебували пілот і пасажир, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс. Співрозмовник агентства додав, що причини, з яких пасажир був присутній у літаку під час проведення авіашоу, будуть встановлені.

Офіційний представник Московського міжрегіонального слідчого управління на транспорті Олена Марковська повідомила агентству, що кримінальну справу у зв'язку з авіакатастрофою було порушено за статтею 263 КК РФ (порушення правил експлуатації літальних апаратів).

Нагадаємо, 2 вересня у передмісті Балашихи проводилося авіашоу у зв'язку з ювілеєм випуску першого літака Ан-2. Під час одного з виступів пілот не впорався з керуванням на низькій висоті, літак зачепив землю крилом і впав, після чого розпався на частини і загорівся.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...