Сталін? Рузвельт? Черчіль?: "В какой стране и при каком строе, не считая нынешней Украины, артистам разрешались концерты дома и одновременно гастроли у врага?", - Муждабаєв

Росія, нарешті, офіційно визнана Верховною Радою агресором. Коли ж панове депутати припинять ці прояви публічної зради так званих "зірок" українського шоу-бізу!?

Про це на своїй сторінці у Facebook пишн український журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Украинские леводиберальные журналисты говорят, что призывать к запрету (даже к бойкоту) выступлений артистов, которые в войну зарабатывают в тылу врага, — это прям сталинизм.

А напомните мне, может, я чего-то не знаю. В какой стране и при каком строе, не считая нынешней Украины, артистам разрешались концерты дома и одновременно гастроли у врага? При Сталине, Черчилле, Рузвельте?

Какое ещё государство такое предательство, причём публичное, разрешало, не замечало? И почему спустя уже четыре года войны это всё ещё возможно? И почему считать, что это аморально и невозможно, — называется «сталинизм», а не «норма для каждого гражданина»?

И где законы, которые поставят точку в этих стыдных дискуссиях с теми, ко делает вид, что не понимает, в какое время и где живет? Россия, наконец, официально признана Верховной Радой агрессором. Разве одно не следует из другого, теперь уже и формально? Депутаты, ау."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...