Стало відомо чому суд дозволив символу корупції у судах - Артуру Ємельянову вільно подорожувати Європою

Суддя Подільського суду Декаленко В.С. вирішила, що Ємельянов "хароший і уважаємий чєлавєк" і має "значний статус у суспільстві" (!!!) Так, так саме у суспільстві.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Роман Маселко, передають Патріоти України.

Пряма мова з Ухвали суду: "Крім того, підозрюваний має значний статус в суспільстві, позитивно характеризується, одружений, має на утриманні неповнолітню дитину, має постійне зареєстроване місце проживання, за яким характеризується з позитивної сторони, а тому зазначені обставини на думку слідчого судді свідчать про міцність його соціальних зв'язків".

Цікаво, що "підозрюваний позитивно характеризується". Думаю тут не обійшлось без позитивної характеристики з роботи, де багато суддів сумують за, в буквальному розумінні, золотими часами епохи Ємельянова-Татькова.

З Ухвали суду випливає ще одна цікава деталь - виявляється Ємельянов знову одружився. Ще у кінці 2014 року, коли запахло смаженим Артур Станіславович розлучився, бо "сімейне життя склалося невдало по причині того, що між ними склалися негативні стосунки, оскільки вони люди різних поглядів на життя, різних вподобань."

З тих пір ви не знайдете у декларації статків його колишньої дружини, а Артур Станіславович вимушений орендувати житло.

Цікаво, це він налагодив свої попередні стосунки, чи користуючись значним статусом у суспільстві знайшов нове кохання ? А може це суд вказав у ухвалі не цілком достовірну інформацію ?

Ще суд звернув увагу, що дочка Ємельянова постійно проживає у Відні і для її виховання йому треба постійно туди літати.

Ну і Ємельянов має постійно лікуватися за кордоном. Вітчизняні фахівці не можуть йому допомогти. До речі, в Ухвалі є його діагноз і кожен може пересвідчитись наскільки серйозна ця хвороба.

Враховуючи наведене, суд вирішив, що ризиків ухилення від правоохоронців немає і обмежувати Ємельянова у поїздках не потрібно.

А от колишній шеф Ємельянова Татьков виявився не таким авторитетним, а звязки не такі міцні, бо вже майже рік як не може повернутись в Україну і зі слідством чомусь не співпрацює. Але ж Ємельянов не такий.

Цю Ухвалу суду намагались приховати і майже місяць у реєстрі було вказано, що "Інформація заборонена для оприлюднення згідно з Законом України "Про доступ до судових рішень" (п. 4 ст. 7)."

І лише після того, як журналісти випадково побачили Ємельянова у Відні та зацікавились, а де ж Ухвала, то вона зявилась у реєстрі. Як бачимо - ховати було що.

Голова суду заявив, що це звичайна помилка, а керівник апарату сказала, що "мишку махнули в другу сторону і галочка не поставилась".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...