Стало відомо, як терористам "ДНР" живеться без Vodafone

Терористи на тимчасово-окупованій території Донецької області озлоблені через відключення Vodafone, зокрема, на їх ватажка Олександра Захарченка і "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва (Ташкент).

"Розмовляв сьогодні з бойовою мавпою "ДНР" на рахунок відключеного МТС в Донецьку. Навіть відморожені наглухо орки криють матом хітрож*пих керівників "динири" за МТС", - йдеться в блозі Фашика Донецького, передають Патріоти України.

Відзначається, що кількість активних користувачів місцевого мобільного зв'язку вже перевалила за 500 тисяч. А якщо помножити це на мінімальну ціну стартового пакета, виходить майже 25 млн гривень. Але всі усвідомлюють, що гроші підуть в кишеню ватажкам окупаційної адміністрації РФ.

"У підсумку бойове м'ясо "риниди" озлоблено через МТС: мобільний зв'язок як би і є, і як би нету його. Самі посудіть, з 20-30 разу додзвонитися куди завгодно - це не зв'язок, простіше іноді крикнути. Також у ор*ів є сім'ї + ті ж бабусі з дідусями. Так, вони в*тні в основному ці сім'ї, але через відключення МТС і жадібність Захарченка-Ташкента та інших дебілів, багато ват*нів втратили пенсії і дитячі від "хунти", а їздити через блок-пости і відновлювати це все - нерви і геморой. Плюс - на час цього всього дійства з відновленням виплат доводиться жити на "зряплати" рядових "абізян", а цього ну взагалі не вистачає навіть на пожерти всієї сім'ї, не те що одягнутися або взутися", - написав блогер.

Він зазначив, що пенсії в окупації складають 2904 рублів. Таких грошей не вистачає. За словами блогера, через відсутність МТС тепер не можна викликати екстрені служби.

"Ор*і з числа тих, хто бойове м'ясо, прекрасно розуміють і таку річ: як тільки буде наказ ВСУ покласти зв'язок в Донецьку, то це справа максимум півгодини, точки на карті з телевежами відомі артилерії "хунти", їм потрібна тільки відмашка. А коли така відмашка буде, то на окупованій території буде великий пиз*ец і хаос, як серед військових, так і цивільних", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...