Стало відомо, скільки Росії відвели років до краху (відео)

Соціально-економічні труднощі і політичні протиріччя всередині Росії можуть в найближчі роки змусити Кремль відмовитися від підтримки своїх маріонеток в так званих "Л/ДНР".

Андрій Кобзар

Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив ветеран АТО, боєць 2 резервного батальйону Нацгвардії і 44 окремої артилерійської бригади Андрій Кобзар, передають Патріоти України.

"Не буду говорити "розпад" - Росія дуже велика, щоб просто так розпастися, але сукупність економічних, політичних (проблем. - ред.). Росія проїдає останні жирні роки запасу. Її послідовно відрізають. Зараз ХХI століття, і ніхто не буде з монстром, "ядерною кнопкою" битися військовими засобами. Її спокійно задушать економічно", - вважає ветеран АТО.

За його словами, очікувати цього варто в найближчі 5-6 років.

"Якщо екстраполювати на СРСР, то Радянський Союз під санкціями дев'ять років прожив. Радянський Союз був значно потужніше в економічному плані, багато в чому залежав від зовнішніх чинників, еліти не мали таких зв'язків із закордоном. Я орієнтуюся приблизно на таку ж цифру", - додав Кобзар.

Він при цьому зазначив, що звільнення окупованих територій Донбасу при невтручанні Росія займе кілька тижнів.

"За умови невтручання Росії, звільнення цих територій, можу сказати чітко, - 2-3 тижні", - підсумував ветеран АТО.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...