Стали відомі найгучніші прізвища терористів, яких віддала Україна бойовикам

Сьогодні бойовики віддали полонених, а українська сторона звільнила поплічників терористів.

Це перший обмін за останні майже півтора року, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Обмін полоненими відбувався на лінії розмежування на Донбасі. Бойовики ще зранку заявили: підготували людей та відправили колоною на обмін. У свою чергу, українська сторона попрямувала на зустріч з поплічниками бойовиків, яких просили відпустити терористи.

Найгучніші прізвища серед бойовиків, яких віддала українська сторона, наступні:

Євген Мефедов – підозрюваний в організації заворушень 2 травня 2014 року в Одесі.

Олександр Кушнарьов – член опозиційного блоку, якого звинувачують у замаху на народного депутата Олексія Гончаренка.

Володимир Слєпцов – екс–мер Торецька на Донеччині, його підозрюють в організації незаконного референдуму. Він відмовився повертатисядо терористів і заховався у автобусі журналістів.

65–річний мешканець Станично–Луганського району. Його засудили за вбивство українських військових. Рік тому пенсіонер приніс на блокпост "подарунок"– банку з медом, у якій і була вибухівка. Внаслідок чого один військовий загинув і троє отримали поранення.

Україна вимагала звільнити 170 заручників. Серед них є як військові, так і цивільні. Терористи ж хотіли повернути 386 своїх. Проте в процесі перемовин вийшли на формулу 74 на 238 людей. 40 затриманих не захотіли повертатись назад в ОРДЛО. 80 бойовиків, яких хотіли забрати терористи, Україна відмовилась віддавати через те, що ті скоїли особливо тяжкі злочини, тому не підпадають під амністію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...