Стали відомі подробиці вбивства пенсіонерів під Києвом (відео)

Пенсіонери, яких знайшли вбитими в лісі недалеко від села Дударків (Бориспільський район Київська область), проріджували лісосмугу - один з них працював лісничим, другий просто допомагав йому.

Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

На похорон односельчан-кумів, 62-річних Валерія Гупала і Миколи Шкурко, під церквою зібралися десятки людей. Григорій Анатолійович - останній, хто бачив їх живими. Розповідає, Валерій був лісничим, і часто просив допомогти друзів-пенсіонерів попрацювати в лісі. В той день вони вранці теж поїхали в лісосмугу.

«Ми допомагали, просто як друзі», - каже чоловік.

Лісничий з товаришами хотіли розчистити чагарники, але під час роботи почули чергу з мінімум 5 пострілів, які лунала з середини лісу. Григорій з сином залишився на місці, а двоє кумів помчали на пошуки браконьєрів.

«Деякий час по тому постріл був, і настала тиша. Ми по два рази подзвонили, а потім собака прибіг до нас. Він пішов - машину знайшов. Як машину знайшов - і труп знайшов», - розповів очевидець.

Невідомі потрапили чоловікам в груди і обличчя - постраждалі померли до приїзду «швидкої». Через що міг статися конфлікт, ніхто з близьких Миколи і Валерія поняття не має.

«Він не конфліктний. Гасив ці суперечки. Він не пішов би на рожен. Вбивати людей через тваринного - не могло такого бути», - кажуть місцеві жителі.

У поліції версія вбивства через браконьєрство зараз головна. На це вказують речові докази, які знайдені на місці.

«Ми розглядаємо основну версію - постріл браконьєрів. Стріляли з мисливської зброї», - розповів речник поліції Київської області Микола Жукович.
Правоохоронці вже другу добу обходять всі сільські будинки і опитують місцевих, зокрема мисливців, в пошуках хоч якихось зачіпок.

Нагадаємо, тіла загиблих пенсіонерів знайшли 24 липня. Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...