"Сталин бы всех четвертовал": "Товарищи, это уже идет к революции!", - школяр підірвав мережу виступом на мітингу в Підмосков'ї (відео)

У суботу відбувався черговий мітинг за закриття звалища "Ядрове" в підмосковному Волоколамську. Судячи з трансляції з акції, в ній брали участь кілька тисяч осіб.

"Что они себе позволяют, власти? Они просто нас уничтожают постепенно. Мы будущие защитники России. Мы будем защищать родину. И вот, что они хотят? Чтобы мы выросли какими-то мутантами? Которые будут с шестью руками, тремя головами, у которых мозгов вообще нет. Вот если был бы жив Иосиф Сталин, и он бы был в кресле президента, то их бы всех (власти) четвертовали! Их бы казнили самыми мучительными смертями! Товарищи, это уже идет к революции!" - заявив хлопчик на мітингу проти звалища "Ядрове", передають Патріоти України.

3 травня міський суд Волоколамська відмовився припинити діяльність сміттєвого полігону "Ядрове" і відсторонити компанію, яка керує, від роботи з ним, повідомляє РАПСІ.

Місцеві жителі вимагали негайно припинити збір і доставку на звалище відходів 2-4 класів небезпеки, а також провести рекультивацію полігону і передати його у відання адміністрації Волоколамського району.

Протести проти полігону "Ядрове" тривають вже кілька місяців. Люди скаржаться на викиди сірководню. У березні ситуація загострилася: у Волоколамську центральну районну лікарню звернулися 50 дітей з різних шкіл міста з симптомами отруєння. 17 червня має відбутися місцевий референдум про закриття звалища.

Жителі Волоколамська подали позов із вимогою закрити звалище, проте міський суд Волоколамська відмовився припинити діяльність "Ядрового" і відсторонити компанію-керівника від роботи з ним. Раніше на власників звалища подали до суду вісім позовів із проханням стягнути з компанії по 100 тис.рублів за кожною заявою на відшкодування моральної шкоди.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...