Старший слідчий поліції з Хмельниччини переміг у Чемпіонаті України з бодібілдингу (фотофакт)

Старший слідчий Чемеровецького відділу поліції Хмельницької області Михайло Лук'янов зайняв перше місце на Відкритому Чемпіонаті України KFPS/WFF з бодібілдингу та фітнесу в категорії менс-фізик.

Історію успіху співробітника правоохоронних органів з 13-річним досвідом служби розповів прес-центр Нацполіції, передають Патріоти України.

До правоохоронних органів Лук'янов прийшов в 2004 році. Тоді після армії вирішив служити далі і почав навчання в Чернівецькій школі міліції. Після її закінчення був призначений на посаду помічника дільничного.

Перші дні служби тепер уже капітану поліції запам'яталися на все життя.

"На другий день після призначення на посаду разом з наставником виїхали на пожежу. Нам довелося рятувати з дому двох дітей. Кілька днів після того морально відходив, але саме тоді переконався, наскільки наша робота важлива і необхідна людям", - розповів він.

"На землі" поліцейський прослужив 9 років. Найбільше йому подобалося розкривати злочини, тому паралельно з роботою здобував вищу освіту і закінчив Національну академію внутрішніх справ. Після цього керівництво запропонувало йому стати слідчим. І тут за 4 роки він теж пройшов шлях від учня до вчителя: зараз капітан поліції обіймає посаду старшого слідчого і, як наставник, виховує покоління молодих детективів.

За словами Лук'янова, заняття спортом допомагають в службі, адже виховують витривалість і наполегливість. А ось силу в роботі поліцейський намагається не застосовувати, оскільки впевнений, що більшість людей можна переконати словом.

Розповідає, що спортом цікавився з дитинства: в школі займався тхеквондо, а підлітком зі старшими хлопцями ходив в якусь "підвальну гойдалку 90-х". Але навчання і робота відтіснили захоплення на задній план. До заняття спортом чоловік повернувся вже тільки після того, як одружився, облаштував будинок і став батьком двох дітей.

За 3 роки активних самостійних тренувань досяг чималого результату: перша участь в чемпіонаті України - і відразу перемога в категорії менс-фізик і друге місце в абсолютній категорії класичний бодібілдинг (180 +).

За словами колег Лук'янова, вони довгий час не знали про таке захоплення слідчого, адже він завжди чітко розділяє роботу і хобі. На тренування ходить тільки у вільний час.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...