"Старий розпусник": Від Денні де Віто пішла дружина, звинувативши 73-річного актора в зрадах (фото)

Шлюб популярного американського актора, режисера і продюсера остаточно розпався.

70-річна актриса Реа Перлман пішла від 73-річного Денні, звинувативши його в зрадах, передають Патріоти України.

Денні де Віто ( «Роман з каменем», «Бетмен повертається», «Скинь маму з поїзда») і Реа (серіал «Весела компанія») одружилися в 1982 році. У них троє дітей - 35-річна Люсі, 33-річна Грейс і 30-річний Джейк.
У 2012 році подружжя роз'їхалося і подало на розлучення. Але в березні 2013 року возз'єдналися і відкликали свої заяви з суду. Однак на цей раз у Перлман увірвався терпець. Між чоловіком і дружиною спалахнула грандіозна сварка. До Реї дійшли чутки, що її чоловік, який завжди був бабієм, спить з учасницями масовки на зйомках. Ще більше актрису турбують його близькі стосунки з уродженкою Німеччини Сандрою Сілінг - директором кінофестивалю Evolution International Mallorca, який щорічно проводиться в Іспанії. Вперше чутки про роман Денні і Сандри пішли ще в 2016 році. За інформацією джерела, близького до Де Віто, саме 35-річна Сандра стала в підсумку причиною повного розриву між подружжям.
Реа заявила, що з неї досить і що вона хоче офіційного розлучення. Спільний майно пари оцінюється в 140 мільйонів доларів. Суду належить вирішити, як його розділити. Реа налаштована рішуче і не збирається випускати свого.

Денні і Реа

Денні і Сандра

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...