Став ближчим до святих безсрібників: На Росії кмітливий злодій позбавив слугу Божого з РПЦ годинника з діамантами

Зловмисник спеціалізується саме на крадіжках з храмів і монастирів. У служителя культу він поцупив старовинний годинник 1800 року, інкрустований 44 дорогоцінними каменями.

Сергієва лавра, розташована в Московській області, є однією з найвідоміших православних святинь в Росії. І далеко не всі паломники їдуть в Сергієв посад виключно відмолювати гріхи, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, на території знаменитого монастиря затримали злодія-рецидивіста, який пограбував батюшку. Як вдалося з'ясувати російським правоохоронцям, злодія звуть Сергій Семенов і раніше він вже робив аналогічні злочини. Так, він вже має судимість за крадіжку Євангелія в окладі з чистого золота.

На цей раз його жертвою став священик, у якого злодій забрав старовинний годинник, прикрашений 44 діамантами. Обставини події з'ясовуються.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...