Столична лікарня потрапила в скандал через приниження дітей

У Києві розгорівся скандал через поведінку медиків КНП "Центр спортивної медицини", в якому щодня проходять медогляди сотні дітей.

Їхні батьки почали масово скаржитися на приниження і образи, які доводиться переживати маленьким спортсменам під час планових медичних оглядів. Як написала на своїй сторінці у Facebook Юліана Литвиненко, медики ведуть себе зі своїми пацієнтами так, ніби це виправна колонія, а не лікарня, передають Патріоти України.

"Більшість дітей приходять туди без батьків, тому що це відбувається вранці і в будні дні. Спілкуються із дітьми так, ніби це виправна колонія суворого режиму, а всі присутні — малолітні вбивці. Із забору крові жодна дитина не вийшла, не сказавши: "Боже, вона така зла, так кричить", — поділилася Литвиненко.

За її словами, лікарі зриваються на дітях, роблячи їм зауваження через будь-який рух. "Дівчинка кладе картку на стіл, підходить до лікаря, а та кричить: "Я тобі казала класти карту? Ти чому кладеш, де тобі заманеться?" Я вже мовчу про те, що під час оглядів і кардіограми, коли діти роздягнені до пояса, а то й до трусів, двері відкриваються навстіж і може зайти, хто завгодно. На кардіограмі взагалі прохідний двір, і коли дитина почала рефлекторно прикриватися, на неї стали кричати, щоб вона не смикалася. У минулому році одній нашій дівчинці сказали дослівно: "Ще раз смикнеш — я тебе трісну!" — переказала жінка.

Вона також звернула увагу на те, що діти змушені просиджувати багато годин у чергах, бо медики можуть посеред робочого дня йти на перекури.

"Штучно створюються черги, навколо панує хаос і грубість, дітей просто принижують, відштовхують, пропускаючи "своїх", розмовляють із ними, як в казармі — деякі навіть виходили у сльозах після таких візитів", — підсумувала Юліана Литвиненко.

У коментарях до її посту знайшлися й інші відвідувачі цього медичного закладу, які підтвердили скарги Юліани.

"Теж саме було і 10 років тому", — поділилися очевидці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...