Столичні поліцейські врятували від п'яної горе-матері 2-річного малюка

Київські поліцейські забрали у матері, яка п'яною спала під лавкою на одній з вулиць Києва, 2-річного малюка. До цього хлопчик зазнав тілесні ушкодження через необережність мами.

За даними поліції, коли патрульні прибули на місце події, навколо малюка біга великий пес, який облизував обличчя хлопчика, передають Патріоти України.

Коли правоохоронцям вдалося привести п’яну жінку до тями, вона надала їм документи, звідки вдалося дізнатися місце проживання жінки.

У квартирі поліцейські застали бабусю хлопчика, яка вже є опікуном старшого онука. Однак пенсіонерка відмовилась брати на себе відповідальність за малого. Зі слів бабусі, 2-річна дитина вже була у дитячому будинку, адже, коли йому було лише 9 місяців, мати намагалась викинути його з вікна 6 поверху.

Після цього хлопчика шпиталізували, а матір хлопчика доставили до Подільського відділку поліції, де склали на неї протокол затримання і адмінматеріали за ст. 184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Також інспектори патрульної поліції повідомили про випадок працівників відділу ювенальної превенції.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...