"Страна непуганых идиотов! Вас опять нае*али": Скандальний російський актор влаштував бунт проти Путіна

Скандальний російський актор Олексій Панін на своїй сторінці в Інстаграм опублікував відео з главою Російської Федерації Володимиром Путіним, який на початку своєї кар'єри обіцяє росіянам, що ніколи не підніме пенсійний вік.

«Страна непуганых идиотов! Вас опять на**али», — подписав відео Панін, при цьому додавши кілька провокаційних хештегів: #людипроснитесь #чесныевыборы #украина #сирия #крым #нордост #кемерово #курск #грузия #чечня #олимпиада #чмпофутболу2018 #российскоетелевидение #сми #воры #крымскиймост #россиявперёд #пиздаболы, передають Патріоти України.

Жорстка заява Олексія Паніна знайшла підтримку серед його підписників, які погодилися з актором, а також поцікавилися, чи не боїться він так відкрито виступати проти влади Кремля. «Вот за,что я вас уважаю ,за прямоту и смелость! Браво Алексей, остальные «звезды» ссут кипятком», «Лёха молодец!!!! Мы с тобой!!!!! А вместе мы — сила!!!! Не останавливаемся!!!», «Дааа… Фюрер Путэн, как обычно. Это что-то из разряда «нас еб*т, а мы крепчаем»? Ну, а тем, кто «голосовал» за Путэна: за что боролись, на то и напоролись. «Хлавное, шоб вайны не было!!» говорили они…», «Алексей, ты как всегда прав!», «Смело, Алексей. Не боитесь, что за оскорбление царька последует наказание?», - прокоментували пост користувачі мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...