Страшна НП: У Миколаєві чоловік з дитиною на руках провалився у каналізацію (відео)

Дитина вилетіла з рук батька і відлетіла на три метри.

У Миколаєві чоловік з п'ятимісячної донькою провалився в каналізаційний люк. Інцидент стався прямо у дворі багатоповерхівки, передають Патріоти України.

Чоловіка врятувало те, що він провалився в колодязь тільки однією ногою, але дівчинка вилетіла з рук батька і впала обличчям на землю. У новонародженої травми і удари.

Дівчинку на ім'я Єва ніс на руках батько. Потерпілий розповів, що з дитинства намагається обходити люки, бо боїться потрапити на аварійний. Але на цей раз не помітив край люка, присипаний листям. "Зіскочила нога і потрапив на край люка, він перекинувся і я впав, дитина впала, відлетівши метра на три", - розповідає чоловік.

Жахливий крик дитини дружина Євгенія почула з квартири. Нейрохірурги кажуть, малятко народилася в сорочці. Падіння з висоти понад півтора метра пом'якшив теплий комбінезон і дівчинка відбулася забоями та саднами.

Травму ноги отримав і Євген. Подружжя каже, в їхньому дворі таких аварійних люків кілька. Один уже кілька тижнів стоїть відкритим.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...