Страшна правда: Стала відома особа вбивці 12-річної дівчини з Кропивницького

У вбивстві 12-річної Катерини Добродій з Кропивницького підозрюється її мати.

Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла. Вчора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 км від будинку з численними пораненнями. Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки", - написав він у Facebook.

За інформацією поліції, чоловік затриманої пішов на роботу і дорогою відвів молодшу дитину до дитсадка. Старша донька була разом з мамою.

"Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В підсумку - в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі", - йдеться в повідомленні Аброськіна.

Він додав, що на матір чекає психіатрична експертиза та суд.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...