Страждають навіть святі місця: Нова біда спіткала Росію

Багато вірян переконані, що місця особливого поклоніння захищені Богом, і якщо там відбуваються негаразди - чаша "терпіння переповнена", треба каятись та спокутувати гріхи всій країні.

Оптіна пустель

Козельський район Калузької області, включаючи сам Козельськ, виявився в карантинній зоні. Причиною став сказ, повідомили в комітеті з ветеринарії при регіональному уряді, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

У Козельском районі також розташовується знаменитий чоловічий монастир Оптіна пустель.

Повідомляється, що скажену тварину виявили у дворі одного з будинків районного центру. При цьому не уточнюється, про яку саме тварину йде мова. На час карантину заборонено проводити виставки собак, кішок, торгувати домашніми тваринами, відловлювати і вивозити з території диких звірів. Карантин триватиме два місяці з моменту виявлення останньої хворої тварини, уточнює "Интерфакс".

Тим часом, місцеві ЗМІ повідомляють, що скажені тварини були виявлені відразу в трьох районах: Сухінічеському, Мосальському і Бабинінскому. В одному з них була застрелена скажена лисиця, в іншому ознаки сказу були виявлені у мертвої вівці. Про це повідомляється на сайті "Калуга.Поиск".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...