Стрелков анонсував криваву війну між РФ і Україною

Колишній ватажок "ДНР", російський терорист Ігор Стрєлков (Гиркин) закликав російських найманців скласти зброю і поберегти сили для майбутньої запеклої війни між Росією і Україною.

Фото: РБК

Цей заклик терорист опублікував на своїй сторінці в "ВКонтакте", повідомляють Патріоти України.

За його словами, на Донбасі дві доби поспіль тривають запеклі артилерійські бої по всьому фронту, в результаті чого так звані армії "ДНР" і "ЛНР" зазнали втрат.

"Підтверджується інформація про 5 загиблих в районі Ясинуватського блокпоста (з незначними нюансами типу 4 там +1 в іншому місці), там же кілька тяжкопоранених. На Дебальцевському напрямку двоє важких 300-х, регулярно надходять дані про втрати під Коминтерново", - пише він .

Крім того, за його словами, в підрозділі найманців Вагнера втрати в різних "відрядженнях" складають до 50% особового складу.

"І ніяка вишкіл і бойовий досвід в цьому відношенні не допомагають (серед убитих є і колишні офіцери найпрестижніших радянських / російських спецпідрозділів). Особливо високі втрати, природно, в піхоті", - підкреслив Стрільців.

"Побережіть свою кров - вона ще дуже стане в нагоді! Хоча б тому, що війна з Україною (і тепер - не тільки з нею) була і залишається неминучою. І чим довше наші чиновні дебіли" тягнуть кота за хвіст "(втім, вони це роблять свідомо - виключно з шкурних міркувань), тим важче і більш кривавим вона буде ", - написав терорист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...