Стрілянина біля мерії Харкова: У МВС назвали три версії

Народний депутат і член колегії МВС Антон Геращенко, коментуючи нічну стрілянину біля будівлі міськради в Харкові, заявив, що правоохоронці розглядають кілька версій того, що сталося.

У себе в Facebook Геращенко написав, що згідно з однією з версій, напад був спровокований якимись діями міської влади стосовно застреленого злочинця або членів його сім'ї, передають Патріоти України.

Інша версія стосується можливих психічних відхилень, посилених вживанням алкоголю або наркотиків. У зловмисника взяли зразки для проведення відповідного аналізу.

За словами Геращенка, про те, що нападник має психічні проблеми, свідчить той факт, що він стріляв не тільки в охоронців міської ради і поліцейських, а й просто по колесах автомобіля, що проїжджав повз.

Третя версія припускає, що напад було скоєно з хуліганських мотивів.

Геращенко також назвав ім'я загиблого в результаті стрілянини поліцейського. Ним виявився харківський патрульний Дмитро Кирієнко. У нього залишилися дружина і маленька дочка.

Він також зазначив, що особа нападника поки не встановлена. Йому на вигляд 30-35 років. спортивної статури.

При ньому було виявлено два пістолети. Один - сигнальний, перероблений під стрільбу бойовими патронами. Другий - Байкал, також перероблений під стрільбу бойовими. Також були виявлені кілька магазинів до них і близько 30 патронів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...