"Струс мозку, забій хребта і перелом руки": Заступник жмеринського міського голови побив жінку-депутата (фото, відео)

У Жмеринці Вінницької області перший заступник голови міста Олександр Фурман побив депутатку від партії "УКРОП".

Конфлікт стався після чергової сесії міськради на виході з будівлі у четвер, 14 грудня, передають Патріоти України.

Від рук чиновника постраждала секретар комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, земельних відносин та охорони здоров'я при мерії міста Ольга Пащук. У депутата струс мозку, забій хребта і перелом руки.

Конфлікт почався під час сесії. На розгляд винесли питання про підвищення надбавки і премії міському голові Анатолію Кушніру. Більшість депутатів, включаючи самого мера, підтримали рішення. Однак глава юридичного департаменту міськради Оксана Свистун помітила, що прийняте рішення має ознаки конфлікту інтересів з боку Анатолія Кушніра. Тому воно може розцінюватися як корупційне правопорушення.

Крім того, один з депутатів заявив про помилку при подчесте голосів. Депутати-опозиціонери, включаючи Ольгу Пащук, попросили члена секретаріату пояснити суть "помилки" і обгрунтувати причини прийняття застереження, але їм відмовили. Питання поставили на розгляд повторно, і більшість проголосували "за".

Після сесії Пащук наполягла на отриманні від секретаря копії протоколу. Однак остання проігнорувала це прохання і пішла з залу. Потім депутат заявила про намір піти у поліцію і написати заяву про зникнення секретаря сесії.

Відео з вимогою Ольги Пащук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднив депутат- "укроповец" Жмеринської міськради Анатолій Осаулов.

На виході з будівлі жінку наздогнав перший заступник голови Фурман і вдарив в обличчя. Пащук впала на підлогу. Постраждалу забрали у відділення травматології місцевої лікарні.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...