Стрибнув на капот машини і розбив головою лобове скло: На Росії скоєно наїзд на одного з розробників "Новачка"

У Росії під Анапою одного з розробників нервово-паралітичної отруйної речовини "Новачок", яка, за попередніми даними, використовувалася для отруєння колишнього агента РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, Володимира Угльова збила машина.

Про це він сам розповів виданню The Bell, передають Патріоти України.

"Інцидент стався у вівторок, 24 квітня, під Анапою. Угльов переходив дорогу на пішохідному переході поруч з будинком, де проживає, і зауважив, що їде машина, яка не зменшує хід. Він побіг і був уже майже на тротуарі, коли автомобіль все ж наздогнав його", - цитує видання науковця.
За словами Угльова, він стрибнув на капот авто, щоб не опинитися під колесами. Унаслідок цього чоловік розбив лобове скло машини головою.
Наразі науковець перебуває в лікарні, у нього діагностували забій голови і сильні гематоми на правій руці і правій нозі. Лікарі зробили томографію голови, результати поки невідомі. Стан чоловіка задовільний.
Окрім цього Угльов розповів, що його збив 70-річний мешканець того ж селища, який не зник з місця події, а також запропонував науковцю гроші. Чоловік пояснив, що аварія сталася через те, що він задумався.
Своєю чергою Угльов наголосив, що не вважає наїзд спланованим.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...