Стрибок у завтра: Porsche провела випробування нового електромобіля (відео)

Передсерійний зразок електромобіля Porsche Taycan пройшов випробування на трасі Нордшляйфе.

Найімовірніше, електромобіль вже тестують в майже серійному кузові, так що можна судити про вигляд моделі з цього прототипу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Конкурент Tesla Model S з Німеччини буде відрізнятися гігантським обертовим моментом при старті з місця. Розгін до 100 км/год буде займатися менш 3,5 секунд, а до 200 км/год електромобіль примчиться всього за 12 секунд.

Без дозарядки Porsche Taycan зможе проїжджати до 500 кілометрів, а 15-хвилинна зупинка у розетки дозволить отримати запас енергії в акумуляторах, достатній для поїздки на 400 кілометрів.

Очікується, що серійний електромобіль буде представлений весною 2019 року на автосалоні в Женеві. При цьому, правда, офіційної інформації про дату прем'єри Porsche Taycan немає.

Раніше повідомлялося, що компанія Porsche офіційно підтвердила, що лінійка електромобілів буде включати не тільки седан Taycan, а й інші моделі. У Porsche вирішили зробити не тільки серійну версію Porsche Cross Turismo, але і універсал Porsche Taycan Sport Turismo.

Очікується, що технічно обидві версії Porsche Taycan виявляться однаковими і будуть відрізнятися тільки типом кузова. Sport Turismo буде більш практичним і трохи дорожчим, ніж седан. Прем'єра Porsche Taycan запланована на 2019 рік, а ось Porsche Taycan Sport Turismo з'явиться швидше за все двома роками пізніше.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...