Студентка розкрила виворіт пропагандистської програми на росТБ (відео)

Студентка Інституту кіно і телебачення Вероніка Косаткіна розповіла про стажування в російській пропагандистській програмі "Время покажет" на "Первом канале".

Вероніка Косаткіна

У ролику на своєму YouTube-каналі вона зазначила, що головним завданням було шукати українців для зйомок, передають Патріоти України.

"На запитання "Що робити?" щодня я отримувала одну і ту саму відповідь — шукати українців. Я робила розсилки в соціальних мережах, писала друзям, знайомим і навіть дивним хлопцям зі спільноти "Знайомства Україна", — зазначила Вероніка.

"Одного разу мені вдалося знайти українця. Я поставила йому стандартні запитання: "Хто батьки?", "Чим займається?", "Де був під час Майдану?" і "Чий Крим?" Хлопець, зрозуміло, зірвався", — уточнила вона.

Студентка додала, що вона потрапила у відділ, який займається пошуком гостей студії, прийняттям дзвінків. У ролику дівчина показала знімальний павільйон програми, кадри з її участю в передачі й історії, записані під час зйомок.

Косаткіна здивована тим, що деякі дівчата працюють у відділі вже декілька років. "Шукають українців, тримають мікрофон біля рота експертів, які намагаються його вирвати, розшифровують дзвінки, які нікому не потрібні", — розповіла студентка.

Вона підкреслила, що не розуміє, "як вони можуть днями терпіти ту агресивну пропаганду, яку їм ллє у вуха Шейнін".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...