Стихійна торгівля: М'ясо, яке клюють ворони, продають миколаївцям (відео)

Також тут можна було знайти туші курей без печаток і ковбасу, яка лежала на відкритому повітрі.

У Миколаєві на стихійному ринку в мікрорайоні Намив недбале ставлення продавців до свого товару шокує і викликає обурення. Так, журналісти виявили, що м'ясо лежить на брудному картоні і його без проблем клюють ворони, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Тут на прилавках була знайдена несвіжа курятина, а в одному з магазинів, де продавали різного роду продукти, м'ясо виявилося зі слизом. Крім того, води у магазині не було, а ганчірки, відра і контейнери стояли брудними.

Далі була обстежена територія стихійного ринку, який розташовується біля супермаркету. Тут продавали туші курей без печаток і ковбасу не першої свіжості, яка лежала на відкритому повітрі.

Біля "АТБ" продавали м'ясо буквально з асфальту, яке без проблем клювали птахи. "Може це для ворони і безпечно, але для людини їсти з асфальту м'ясо... Правоохоронні органи недопрацьовують, тому що органи захисту прав споживачів цим не займаються. Цим м'ясом можна отруїти половину мікрорайону", - йдеться в сюжеті.

Користувачі відреагували на відеосюжет, а місцеві жителі відзначили, що подібне для них - зовсім не новина:

"Кожен день цю картину бачу, живу поруч";

"І сміх, і гріх";

"Якщо не купувати,то і продавати не будуть";

"Жесть";

"Найщасливіша в цьому сюжеті - це ворона!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...