Сучасна війна: "Атаки дронів траплятимуться все частіше і будуть все більш кривавими", - експерт

На президента Венесуели Ніколаса Мадуро скоєно замах за допомогою дронів, який влада країни вже розцінила як теракт.

Мадуро виголошував промову перед бійцями Національної гвардії, вишикованими в парадні коробки, коли прилетіли два дрона, і вибухнули. На щастя, ніхто не загинув, але це тільки початок. Швидше за все, атака була простим попередженням і не мала на меті масову загибель людей. Про це у своєму блозі пише військовий волонтер і блогер Юрій Касьянов, передають Патріоти України.

За його словами, атаки дронів траплятимуться все частіше, і будуть все більш кривавими. Дрони будуть нападати з повітря, з-під води, з-під землі. Це просто-напросто прогрес, який не зупинити. Як колись з'явилася вогнепальна зброя, потім - автоматична, потім - дирижаблі та літаки, танки і ракети ... Дрон - це просто черговий етап.
Юрій Касьянов пише, що людина завжди використовує результати прогресу, в першу чергу, для вбивства собі подібних. Ми теж над цим працюємо, тому що війна, - щоб атакувати окупантів на Донбасі і в Криму. І ці атаки будуть набагато успішнішв, ніж замах у Венесуелі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...