Суд над Саакашвілі: Україну очікує гарячий понеділок (відео)

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу затриманому лідеру партії "Рух нових сил" Міхеїлу Саакашвілі може пройти у понеділок, 11 грудня.

Про це в коментарі повідомив один з адвокатів Саакашвілі Павло Богомазов, передають Патріоти України з посиланням на "Громадське ТБ".

"За попередньою інформацією, швидше за все він (Саакашвілі, - ред.) на вихідних буде знаходитися в ізоляторі тимчасового утримання. І я так думаю, що справа в Печерському суді буде розглядатися в понеділок. Це те, що мені сказав слідчий", - зазначив Богомазов.

За його словами, при затриманні Міхеїла Саакашвілі було дуже багато порушень.

На зауваження журналістів про те, що саме в понеділок закінчується термін у 72 години, коли політику можуть обирати запобіжний захід, адвокат відповів:

"Ми можемо тоді вимагати, щоб його відпустили, тому що це незаконне утримання. Але ми прекрасно розуміємо, що державні органи це ігнорують", - говорить Богомазов.

Інший адвокат політика, Руслан Чорнолуцький, заявив, що його підзахисний оголосив безстрокове голодування. Він додав, що Саакашвілі буде продовжувати голодувати і в тому випадку, якщо суд заарештує його на 60 діб.

У свою чергу, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що звинувачення буде домагатися домашнього арешту Саакашвілі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...