Суд заарештував помічницю нардепа Полякова на два місяці

Прокуратура просила для помічниці народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова Тетяни Любонько запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави в 384 тис. грн.

Тетяна Любонько. Фото: hromadske.ua

Солом'янський районний суд Києва заарештував на два місяці помічницю народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова Тетяну Любонько з альтернативою застави в сумі 160 тис. грн.
Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "112 Україна".
"Солом'янський райсуд виніс перше рішення. Воно - щодо помічниці Максима Полякова Тетяни Любонько, яка працювала у нардепа п'ять років. Суд вирішив взяти її під арешт строком на два місяці з альтернативою внесення застави в 160 тис. грн", - повідомив кореспондент телеканалу.
Любонько підозрюється в одержанні неправомірної вигоди в інтересах депутата.
Прокуратура просила суд встановити заставу в розмірі 384 тис. грн.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...